search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Πάτρα: Ταλαιπωρία και εξευτελιστικές ουρές για τους πελάτες έξω από το κτίριο της ΔΕΗ

26.05.2020 09:28
Πάτρα: Ταλαιπωρία και εξευτελιστικές ουρές για τους πελάτες έξω από το κτίριο της ΔΕΗ  - Media

 

Αδιανόητες καταστάσεις ζουν σε καθημερινή βάση όσοι είναι αναγκασμένοι να έχουν συναλλαγές με τη ΔΕΗ της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το Patras Times στο κτίριο της Ακτής Δυμαίων εκτυλίσσονται καθημερινά εικόνες που δεν τιμούν τη ΔΕΗ.

Οι καταναλωτές της εταιρίας που μεταβαίνουν εκεί είναι υποχρεωμένοι να καθίσουν στην ουρά έξω από το κτίριο για 4 και 5 ώρες, ενώ ακόμα και όταν καταφέρνουν να μπουν μέσα διαπιστώνουν με έκπληξη ότι δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας, όπως αντισηπτικά.

Στα όσα βιώνουν οι συναλλασσόμενοι με τη ΔΕΗ έρχονται να προστεθούν η παραβίαση προσωπικών δεδομένων και η δημόσια «διαπόμπευση» καθώς σε δημόσια θέα ένας υπάλληλος υπηρεσίας security αναλαμβάνει ρόλο ανακριτή – διεκπεραιωτή, καλώντας τον πολίτη να του δηλώσει για ποιο λόγο είναι εκεί , ζητώντας του μάλιστα να πει αν του έχουν κόψει το ρεύμα, αν είναι ανάπηρος, εάν έχει πάει για διακανονισμό και πολλά άλλα.

Ο ίδιος, που ας σημειωθεί δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, εκτός από το να αναγκάζει τους πολίτες να δηλώνουν δημόσια αν έχουν πληρώσει το ρεύμα ή όχι, έχει επίσης και την «αρμοδιότητα» να καθορίζει ποιος έχει σειρά να μπει στο κτίριο, εάν ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία για να αποκτήσει προτεραιότητα , ενώ αυτό θα μπορούσε να ρυθμιστεί μέσω Ιντερνετ, κλπ, κλπ.

Στον χώρο της δήθεν αναμονής καταγράφονται καθημερινά εντάσεις με τον υπάλληλο σεκιούριτι, να τσακώνεται με τους πελάτες της ΔΕΗ και να έχει σε πολλές περιπτώσεις υβριστική ή προσβλητική συμπεριφορά.

Οι απίστευτες εικόνες δεν σταματούν εδώ, καθώς υπερήλικες , οι οποίοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, υποχρεώνονται να παραμένουν μέσα στη ζέστη επί 4 και 5 ώρες, καθώς δεν μπορούν να έχουν προτεραιότητα, δεδομένου ότι δεν κατέχουν κάρτα αναπηρίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:42