search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Δύο ελληνικά σπίτια στο παγκόσμιο τοπ 10 της Airbnb (Photos)

26.05.2020 12:11
Δύο ελληνικά σπίτια στο παγκόσμιο τοπ 10 της Airbnb (Photos) - Media

 

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει κάνει τα σχέδια μας για τις καλοκαιρινές διακοπές άνω-κάτω, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εμείς δεν μπορούμε να προγραμματίζουμε μελλοντικές εξορμήσεις.

H Airbnb δημοσιεύσε, σύμφωνα με άρθρο του huffingtonpost.gr τα δέκα πιο δημοφιλή σπίτια, τους τελευταίους μήνες στον ιστότοπο της και εμείς στην HuffPost, τα μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες μας, προκειμένου να πάρουμε μία μικρή γεύση από πιθανούς προορισμούς.

1) Βίλα με Ιδιωτική Πισίνα, Σινγκαράτζα, Μπαλί, Ινδονησία

Η απόλυτη βουτιά σε μία πισίνα με υπερχείλιση και φόντο το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Σινγκαράτζα.

2) Ιδιωτική Παραλία, Γκοβερναδόρ Κέλσο Ράμος, Σάντα Καταρίνα, Βραζιλία

Θέα στην θάλασσα. Μοντέρνα δωμάτια από ξύλο και γυαλί, ευάερα και ευήλια, με ιδιωτική παραλία.

3) Hector Cave House , Σαντορίνη, Ελλάδα

Κάποτε ήταν κελάρι κρασιών. Σήμερα είναι ένα εξαιρετικό σπίτι της Σαντορίνης.Το κατάλευκο αυτό σπίτι διαθέτει μικρή πισίνα και ιδιωτική βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα και στο διάσημο γκρεμό της καλντέρας.

4) Eco Bamboo Home, Σελάτ, Μπαλί, Ινδονησία

Αυτή η απομακρυσμένη καλύβα δύο ατόμων είναι ιδανική για να ξεφύγουμε από την πραγματική ζωή. Βρίσκεται στο βουνό σε μεγάλο υψόμετρο: Η απόλυτη περιπέτεια.

5) Underground Hygge, Ορόντο, Ουάσιγκτον, Η.Π.Α.

Με έξι στρέμματα γης και καταπράσινη θέα από το βουνό, το φαράγγι αυτό του ποταμού Κολούμπια αποτελεί το απόλυτα ρομαντικό σπίτι, τύπου Χόμπιτ.

6) Balian Treehouse, Σελεμαντέγκ, Μπαλί, Ινδονησία

Γινόμαστε και πάλι παιδιά, καθώς μπορούμε να κοιμηθούμε στο δεντρόσπιτο των ονείρων μας. Μια κορυφαία ουτοπία με πανοραμική θέα, ιδιωτική πισίνα που απέχει μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από την τοπική παραλία.

7) Σπίτι με Ιδιωτική Πισίνα, Όρος Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

Ευκαιρία να απολαύσουμε τον ήλιο και να ζήσουμε το λάιφ-στάιλ των διασημοτήτων σε αυτό το όμορφο και ευρύχωρο σπίτι. Όπως λέει και το τραγούδι, «California Dreamin».

8) Μοντέρνο Διαμέρισμα, Ακουρέιρι, Νοτιοανατολική Ισλανδία

Ένα πολύ κομψό, μοντέρνο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην βόρεια Ισλανδία. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορούμε να δούμε το Βόρειο Σέλας, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες να απολαύσουμε τον ήλιο του μεσονυχτίου πριν «σκαρφαλώσουμε» στο κρεβάτι.

9) Unique Architecture Cave House, Ία, Σαντορίνη, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα

Ένα ακόμα μοναδικό σπίτι στην άκρη της καλντέρας. Αυτό το γραφικό σπήλαιο που κάποτε ήταν αρτοποιείο, διαθέτει όλες τις ανέσεις για ξεκούραση, συμπεριλαμβανομένου ενός υδρομασάζ και θέα στην καταγάλανη θάλασσα.

10) Privatised Rental Riad, Μαρακές, Μαρόκο

Ιδανικό σπίτι, τριών δωματίων. Μία όαση μέσα στην πολύβοη πόλη του Μαρακές. Το σπίτι περιλαμβάνει λίμνη, βεράντα και μοναδικά ξύλινα έπιπλα σε χρώμα τιρκουάζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49