search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:25
MENU CLOSE

«Οχετός» σε βάρος του μοντέλου που σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν (Photos)

26.05.2020 12:14
«Οχετός» σε βάρος του μοντέλου που σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν (Photos) - Media

 

Ξεχείλισε ο οχετός σε βάρος της Zara Abid, του ανερχόμενου μοντέλου από το Πακιστάν, που σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα στο Καράτσι πριν από μερικές ημέρες.

Όπως είναι φυσικό, ο ξαφνικός θάνατός της προκάλεσε βαρύ πένθος στον κόσμο της μόδας, που θρήνησε για τη νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, σύντομα το πένθος μετατράπηκε σε τρόμο, καθώς ακραίοι σχολιαστές στα social media άρχισαν να χυδαιολογούν σε βάρος της, αναγκάζοντας την οικογένειά της να αναστείλλει τη λειτουργία όλων των λογαριασμών της.

«Στον Αλλάχ δεν αρέσουν αυτές που δείχνουν μέρη του σώματός τους στον καθέναν. Ο τζανάτ (= ο παράδεισος) είναι ανοιχτός μόνο για τους αγνούς άντρες και τις αγνές γυναίκες» ήταν ένα από τα ηπιότερα σχόλια.

Φανατικοί μουσουλμάνοι κατηγορούσαν το νεκρό μοντέλο ότι δεν τηρούσε τις ισλαμικές πρακτικές, αμφισβητώντας την πίστη της, άλλοι υποστήριζαν πως θα τιμωρηθεί στη μετά θάνατον ζωή για τις επιλογές της.

Ευτυχώς, υπήρξαν και άνθρωποι που ξέφυγαν από τον θρησκευτικό φανατισμό και επιχείρησαν να επικεντρώσουν στο ανθρώπινο δράμα του θανάτου μιας νέας γυναίκας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08