search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:54
MENU CLOSE

Γιατρός είπε σε εκπομπή πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια! (video)

26.05.2020 13:01
Γιατρός είπε σε εκπομπή πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και 4 χρόνια! (video) - Media

 

Ένας Αμερικανός γιατρός άφησε άφωνους παρουσιαστές και τηλεθεατές όταν εμφανίστηκε σε εκπομπή και είπε πως δεν έχει κάνει μπάνιο με σαπούνι εδώ και τέσσερα χρόνια!

Ο Δρ James Hamblin εξήγησε πως απομάκρυνε τα σαμπουάν, τα σαπούνια και όλα αυτά τα είδη, θέλοντας να αποδείξει πως είναι βλαβερά για την υγεία.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr ο γιατρός εξήγησε πώς όταν κάνει ντους ξεπλένεται μόνο με νερό.

Όπως είναι φυσικό μετά από αυτό προέκυψαν διάφορα ερωτήματα και κυρίως ένας προβληματισμός: Τι γίνεται με την μυρωδιά.

Έτσι ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Μυρίζεις καλά»;

O Δρ Χαμπλίν γέλασε και απάντησε: «Ναι. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνηθίσω, αλλά δεν μυρίζω όπως μου λένε» και συνέχισε: «Ρώτησα τους οικείους μου αν μυρίζω. Τους ζήτησα να είναι ειλικρινείς μαζί μου και απάντησαν πως δεν μυρίζω».

Για το πότε αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί αφρόλουτρο, ο Τζέιμς είπε: «Ήταν μέρος της προσπάθειας να γίνω λίγο πιο μινιμαλιστικός. Ήθελα να δω αν μπορούσα. Ταυτόχρονα, έμαθα για τα μικρόβια του δέρματος σε ένα θέμα που δούλευα. Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί στο δέρμα. Τότε σκέφτηκα γιατί τα ξεπλένουμε αν είναι κάτι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Άρχισα λοιπόν να πειραματίζομαι με αυτό. Πλένω ακόμα τα χέρια μου με σαπούνι, αλλά το σώμα μόνο με νερό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:54