search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:37
MENU CLOSE

Μητέρα μάλωσε με τον φίλο της και από τα νεύρα της πέταξε με ορμή στο πάτωμα το βρέφος που είχε στην αγκαλιά της (Video)

26.05.2020 13:21
Μητέρα μάλωσε με τον φίλο της και από τα νεύρα της πέταξε με ορμή στο πάτωμα το βρέφος που είχε στην αγκαλιά της (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο λόμπι ξενοδοχείου στην πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Μια Ιταλίδα είχε πάει διακοπές με το νεογέννητο μωρό της και τον φίλο της αλλά ο κορωνοϊός τους βρήκε εκεί και με το lockdown δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στην Ιταλία. 
Καθώς έμπαιναν μια μέρα στο ξενοδοχείο όπου έμεναν, το ζευγάρι είχε μια σοβαρή διένεξη και όταν πλέον έχουν περάσει την πόρτα του ξενοδοχείου, φαίνεται καθαρά πως η γυναίκα πετάει με ορμή σαν πάνινη κούκλα το μωρό της φασκιωμένο όπως ήταν από την αγκαλιά της στο πάτωμα του ξενοδοχείου.
Απτόητη σαν να μην είχε συμβεί κάτι συνεχίζει να φωνάζει και να βρίζει τον φίλο της ο οποίος είχε προχωρήσει πρώτος. Τραγική ειρωνεία; Το μωρό της που είναι δυο μηνών τώρα γεννήθηκε σε αυτό το ξενοδοχείο στο οποίο έμενε το ζευγάρι μετά την απαγόρευση πτήσεων. 
Το βρέφος ελέγχθηκε από νευροχειρουργό για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη του ενώ διαγνώστηκε με ελαφρύ εγκεφαλικό τραυματισμό. Η μητέρα κρατείται ενώ πίσω στην Ιταλία έχει και άλλο ένα παιδάκι 3 ετών. 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:36