search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:56
MENU CLOSE

Στολή προστασίας από τον κορωνοϊό για συναυλίες και κλαμπ (Photo)

26.05.2020 13:35
Πάτρα: 60 άτομα χόρευαν ο ένας πάνω στον άλλο σε κλαμπ λίγων τετραγωνικών - Media

 

Τρόπους για να επανέλθει η κανονικότητα στην βιομηχανία του θεάματος αναζητούν απεγνωσμένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεδομένου ότι, υπό την απειλή του κορωνοϊού, πολλοί είναι εκείνοι που θα αποφεύγουν τον συνωστισμό των κέντρων διασκέδασης και των live συναυλιών, τον τελευταίο καιρό πέφτουν στο τραπέζι διάφορες ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν, δυνητικά, να προσφέρουν την πολυπόθητη αίσθηση ασφάλειας στο κοινό.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει αυτή μιας εταιρείας από την Καλιφόρνια η οποία έχει κατασκευάσει ένα ειδικό κοστούμι προστασίας από τον κορωνοϊό. Το εν λόγω κοστούμι, που καλύπτει ολόκληρο το σώμα αλλά και το πρόσωπο, έχει την δυνατότητα να φιλτράρει τον αέρα, με την βοήθεια της τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, απόλυτη προστασία από τον Covid-19.

Μπορεί οι θεατές των συναυλιών και οι φανατικοί του clubbing να θυμίζουν ρομπότ φορώντας την, θα νιώθουν ωστόσο σίγουροι για τον αέρα που αναπνέουν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:55