search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38
MENU CLOSE

Ήθελε να δολοφονήσει τη γυναίκα του για να της πάρει το αυτοκίνητο, και το έκανε με μια κόμπρα

26.05.2020 14:08
Ήθελε να δολοφονήσει τη γυναίκα του για να της πάρει το αυτοκίνητο, και το έκανε με μια κόμπρα - Media

 

Ο 27χρονος Ινδός είχε βάλει σκοπό να δολοφονήσει τη σύζυγο του προκειμένου να περάσει στα χέρια του η περιουσία της. Οι δικοί της της είχαν κάνει δώρο ένα καινούργιο αυτοκίνητο ενώ της είχαν δώσει και ένα ποσό από ρούπιες ίσο με 18.000 ευρώ. 


Ο σύζυγος σκέφτηκε λοιπόν ο φόνος να φανεί ως ατύχημα γιαυτό βρήκε μια οχιά την οποία την έβαλε στο κρεβάτι της γυναίκας του. Μόλις εκείνη ξάπλωσε, το φίδι τη δάγκωσε στο πόδι. Από τις φωνές της όμως κινητοποιήθηκαν οι γείτονες και ο άνδρας αναγκάστηκε να την πάει στο νοσοκομείο. 


Όλοι πίστευαν ότι θα πεθάνει. Χαροπάλευε. Μια μέρα όμως οι γιατροί ανακοίνωσαν στον άνδρα της ο οποίος εμφανιζόταν στο νοσοκομείο σαν «θλιμμένος συγγενής», ότι η γυναίκα ανταποκρίνεται στη θεραπεία και θα ζήσει. 
Έμεινε στο νοσοκομείο 3,5 μήνες και όταν πήρε εξιτήριο ο άνδρας έβαλε σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο. Θα την σκότωνε πάλι με φίδι αλλά με ένα φίδι το οποίο έχει πιο δραστικό δηλητήριο. Αγόρασε λοιπόν από έναν φίλο του μια βασιλική κόμπρα, την οποία έβαλε πάλι στο κρεβάτι της. 


Το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα και ο θάνατος επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά. Την επόμενη κιόλας ημέρα άρχισε να ρωτάει τους συγγενείς της τι πρόκειται να γίνει με το αυτοκίνητο και τα λεφτά και έλεγε πως σαν σύζυγος τα δικαιούται εκείνος. 
Ο πατέρας της κοπέλας που κάτι δεν του ταίριαζε στην ιστορία πήγε στην αστυνομία. Όταν κάλεσαν τον σύζυγο να καταθέσει εκείνος τρομοκρατημένος παραδέχτηκε τα πάντα. Υπέδειξε μάλιστα και τον φίλο του που του είχε προμηθεύσει την κόμπρα. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κεράλα της Ινδίας. 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:38