search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:19
MENU CLOSE

«Μαύρη χήρα» τσίμπησε 3 αδέλφια και χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο – Ήθελαν να τα τσιμπήσει για να γίνουν Spiderman

26.05.2020 14:52
Η δραματική μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα σε μια σφήκα και μια αράχνη – Ποιος βγήκε νικητής; (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Βολιβία και θύματα είναι τρια αδέλφια ηλικίας 8, 10 και 12 ετών. Τα παιδιά ήθελαν να μοιάσουν και να γίνουν spiderman και πίστευαν πως εάν τα τσιμπήσει μια αράχνη θα αποκτήσουν και εκείνα τις δυνάμεις του υπερήρωα των κόμιξ. 
Ενώ έβοσκαν τις κατσίκες τους στους πρόποδες του βουνού Τσανάκια στις Άνδεις βρήκαν μια αράχνη κάτω από μια πέτρα και αποφάσισαν πως η ευκαιρία που ήθελαν τους δόθηκε. Κανένα δεν πρόσεξε το μαύρο χρώμα της αράχνης ούτε τις κόκκινες κηλίδες στη ράχη της. 


Τα παιδιά για κακή τους τύχη είχαν βρει μια «μαύρη χήρα» μια δηλητηριώδη αράχνη που μπορεί να σκοτώσει ενήλικα, και την πείραζαν με ένα κλαδί. Στη συνέχεια ένα ένα έφερνε το δάχτυλο του στην εκνευρισμένη αράχνη, η οποία τα τσιμπούσε. 
Μέσα σε λίγα λεπτά ο πόνος έγινε αφόρητος και με δυσκολία και κλαίγοντας κατάφεραν να φτάσουν στο σπίτι τους. Εκεί η μητέρα τους τα πήγε στο τοπικό κέντρο υγείας και οι γιατροί όταν τους περιέγραψαν τα παιδιά τι τα τσίμπησε, κατάλαβαν ότι πρόκειται για τη μαύρη χήρα. 
Το βράδυ έμειναν στο νοσοκομείο αλλά το επόμενο πρωινό μεταφέρθηκαν επειγόντως με ελικόπτερο στο νοσοκομείο παίδων στην πόλη Λα πας. Είχαν πυρετό, εφιδρώσεις, μυικό πόνο, παραισθήσεις και τρόμο. 
Χρειάστηκε να μείνουν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο για να αναρρώσουν και να διηγηθούν την περιπέτεια τους στους γονείς τους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13