search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Τέλος στις live ενημερώσεις – «Θα μας ξαναδείτε μόνο αν τα πράγματα δυσκολέψουν ξανά»

26.05.2020 15:55
Χαρδαλιάς: Τέλος στις live ενημερώσεις - «Θα μας ξαναδείτε μόνο αν τα πράγματα δυσκολέψουν ξανά» - Media

 

Το τέλος των live ενημερώσεων για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό στη χώρα μας, όπως τις είχαμε συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό, ανακοίνωσαν ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τρίτης.

Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό τόνισε πως δεν χρειάζεται πλέον αυτή η τακτική ενημέρωση, καθώς ενδεικτικά -όπως είπε- το πραγματικό R0 χθες το βράδυ ήταν 0,33.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε πως “κλείνουμε σήμερα 72 ημέρες σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης”. Δεν ξεμπλέξαμε με την πανδημία, είπε ο κ. Χαρδαλιάς για να συμπληρώσει πως “ήμασταν πάντα ειλικρινείς και ποτέ δεν κρύψαμε την πραγματικότητα”.

Όπως τόνισε οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν, όχι όμως με τον έκτακτο χαρακτήρα που είχαμε μέχρι σήμερα. «Δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο» επισήμανε και εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει ξανά ποτέ αυτή η ανάγκη. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά» ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα συμβεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33