search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πεντάχρονο αγοράκι σκαρφαλώνει σε κολώνα ρεύματος ύψους 8 μέτρων και αγγίζει τα ηλεκτροφόρα καλώδια (Video)

26.05.2020 17:40
Οδύσσεια για οικογένεια με παιδί ΑμεΑ στην Κρήτη – Τους έδιωξαν από σπίτι λόγω του παιδιού  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Τζαιπούρ της Ινδίας. Το κατέγραψε ένας άνδρας ο οποίος στη συνέχεια αφού ο μικρούλης σκαρφάλωσε στην κολώνα του φώναζε να κατέβει. Ο 5χρονος ανέβηκε σε ύψος 8 μέτρων και ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από κάτω.
Όταν στην προσπάθεια του να μην πέσει σήκωσε τα χέρια του και έπιασε τα ηλεκτροφόρα σύρματα από πάνω, όλοι κράτησαν την ανάσα τους. Πίστεψαν ότι το ηλεκτροφόρο ρεύμα θα τον έψηνε. 
Ευτυχώς κάποιος είχε φροντίσει να ενημερώσει την υπηρεσία ηλεκτρισμού η οποία έγκαιρα είχε κόψει το ρεύμα σε όλην την περιοχή και έτσι ο μικρός δεν κεραυνοβολήθηκε. Τελικά ο μικρός κατέβηκε μόνος του από την κολώνα και έπεσε από μικρό ύψος πίσω από έναν φράχτη και εξαφανίσθηκε, χωρίς να έχουν γίνει γωστά τα στοιχεία του ούτε του ίδιου ούτε της οικογένειας του. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44