search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Το απρόοπτο κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στα ΚΤΕΛ (Photos/Video)

27.05.2020 06:27
Το απρόοπτο κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στα ΚΤΕΛ (Photos/Video) - Media

 

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε ως πρώτο σταθμό της περιοδείας του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την άρση της απαγόρευσης μετακινήσεων.
Ο πρωθυπουργός πήγε πρώτα στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου βρίσκεται και ο σταθμός μετεπιβίβασης για τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, που εκτελούν δρομολόγια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Στέφανος Τσόλης δώρισε μάλιστα στον πρωθυπουργό μια φωτογραφία από το αρχείο του, στην οποία εικονίζονται οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Μαρίκα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από κοινωνική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη περίπου 35 χρόνια πριν.

Ο κ. Μητσοτάκης, που συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, αρχικά είδε ένα λεωφορείο της γραμμής 51 (Σίνδος-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός) και στη συνέχεια, φορώντας προστατευτική μάσκα, όπως προβλέπεται, ανέβηκε σε σταθμευμένο άδειο όχημα της γραμμής 80, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ- Μάλγαρα και συνομίλησε με τον οδηγό.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Τσόλης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία του έργου εκτέλεσης δρομολογίων του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ, επισημαίνοντας ότι «με 125 λεωφορεία σε κίνηση (από την τελευταία σύμβαση), συν άλλα 25 από την παλαιά, εκτελούμε με 150 οχήματα το ένα τρίτο του έργου του ΟΑΣΘ», ενώ έχουν γίνει 400 προσλήψεις.

Ο κ. Τσόλης πρόσθεσε ότι το επιβατικό κοινό είναι ευχαριστημένο και μάλιστα λαμβάνει ευχαριστήριες επιστολές από δημάρχους των περιοχών που εξυπηρετούνται. Γνωστοποίησε ότι η μέση πληρότητα των λεωφορείων είναι 60%-70% και συμπλήρωσε ότι, πλέον, σχεδόν «δεν υπάρχει κανένας όρθιος στα λεωφορεία».

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29