search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49
MENU CLOSE

Κρήτη: Άρχισε η δίκη του 37χρονου ο οποίος στραγγάλισε τη γυναίκα του δίπλα στα δύο μωρά τους (Video)

27.05.2020 08:39
Κρήτη: Άρχισε η δίκη του 37χρονου ο οποίος στραγγάλισε τη γυναίκα του δίπλα στα δύο μωρά τους (Video) - Media

Άρχισε χθες το απόγευμα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης που συγκλόνισε τη Σητεία.

Στο εδώλιο κάθεται ένας 37χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μετά από καυγά

Όπως αναφέρει το Cretapost o 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και της Κρήτης έγινε στις 4 Μαρτίου του 2019, ημέρα κατά την οποία το θύμα που εργαζόταν ως συμβασιούχος στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Σητείας, πήρε ολιγόωρη άδεια από τη δουλειά της προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο μωρά της.

Το εν διαστάσει ζευγάρι αρχικά τη μοιραία ημέρα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας ακολούθησε καυγάς. Στη συνέχεια, ο 36χρονος – τότε – άνδρας μετέβη στο σπίτι της πεθεράς όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η 32χρονη Κατερίνα με τα δύο μωρά που είχαν αποκτήσει.

Ο καυγάς μεταξύ τους συνεχίστηκε δια ζώσης και στη διάρκειά του ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της άτυχης γυναίκας στραγγαλίζοντάς την. Στη συνέχεια, ο 36χρονος μετέβη στο σχολείο της μεγαλύτερης κόρης του από προηγούμενο γάμο και κατόπιν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου και παραδόθηκε.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 36χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:49