search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:30
MENU CLOSE

Μοντέλο ισχυρίζεται ότι το στήθος της μεγάλωσε απότομα από μόνο του – Στο δρόμο της κάνουν μπούλινγκ και την φωνάζουν «Μις Πίγκι» (Photos)

27.05.2020 12:43
Μοντέλο ισχυρίζεται ότι το στήθος της μεγάλωσε απότομα από μόνο του - Στο δρόμο της κάνουν μπούλινγκ και την φωνάζουν «Μις Πίγκι» (Photos) - Media

 

Το 20χρονο μοντέλο Anastasia Berthier από τη Μόσχα, ισχυρίζεται ότι το μεγάλο στήθος που έχει είναι 100% φυσικό.

Η ίδια λέει ότι ξαφνικά μέσα σε λίγους μήνες άγνωστο πως, το στήθος της μεγάλωσε και από μέγεθος σουτιέν ΑΒ που φορούσε, τώρα δεν χωράει ούτε στο Ε.


Μάλιστα η ίδια λέει ότι ουδέποτε έχει επισκεφτεί πλαστικό χειρουργό και… «Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Το στήθος μου είναι εντελώς φυσικό. Δεν ήταν έτσι. Μεγάλωσε ξαφνικά σε λίγους μήνες κάποιο καλοκαίρι και τώρα δεν μπορώ να βγω στο δρόμο»


Πράγματι όπως λέει δέχεται μπούλινγκ όταν βγαίνει στο δρόμο αφού εκτός από το γεγονός ότι όλοι την κοιτάζουν στο στήθος, πολλοί το προχωρούν ακόμη περισσότερο και στην καλύτερη περίπτωση της λένε ότι μοιάζει με αγελάδα.

Υπάρχουν και κάποιοι που της λένε ότι μοιάζει με την Μις Πϊγκι. Τη γουρουνίτσα από το μάπετ σόου. 


Η ίδια όμως νιώθει χαρούμενη που έχει 1.000.000 ακολούθους στο instagram και στους οποίους όπως λέει μπορεί να δείχνει δίχως φόβο και ενοχή το 34 ΚΚ στήθος της και εκείνοι να την αποθεώνουν. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30