search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:40
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο λόγος που «τα έσπασαν» Κέιτ και Μέγκαν (Photos)

27.05.2020 12:59
Αυτός είναι ο λόγος που «τα έσπασαν» Κέιτ και Μέγκαν (Photos) - Media
 
Από την πρώτη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στη ζωή της βασιλικής οικογένειας κυκλοφορούν οι φήμες ότι υπάρχει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη Δούκισσα του Σάσεξ με τη μέλλουσα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Κέιτ Μίντλετον.
Τώρα όμως οι φήμες γίνονται πιο συγκεκριμένες και πηγές θέλουν τις δύο γυναίκες να ήρθαν σε μεγάλη κόντρα πριν από δύο χρόνια, τον Μάιο του 2018, στην πρόβα του γάμου της Μέγκαν με τον Χάρι, όταν μάλωσαν για το αν τα παρανυφάκια, μεταξύ των οποίων και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, κόρη της Κέιτ και του Ουίλιαμ, θα έπρεπε να φορέσουν καλσόν.
Λέγεται ότι η Κέιτ, θέλοντας να τηρηθεί το βασιλικό πρωτόκολλο, επέμεινε τα κοριτσάκια να φορέσουν καλσόν, ενώ η μέλλουσα νύφη Μέγκαν διαφώνησε. «Υπήρξε ένα περιστατικό στην πρόβα. Ήταν πολύ ζεστή μέρα και προφανώς υπήρξε διαφωνία για το αν τα παρανυφάκια πρέπει να φορέσουν ή όχι καλσόν» ανέφερε πηγή σύμφωνα με το περιοδικό TATLER.
Πάντως, φωτογραφίες από τον γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ απεικονίζει τα παρανυφάκια με γυμνά πόδια. Αντιθέτως, στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ τον Απρίλιο του 2011 φορούσαν καλσόν.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38