search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:11
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο χειρουργείο σήμερα για την 34χρονη – Τι έδειξαν οι κάμερες

27.05.2020 13:07
Επίθεση με βιτριόλι: Το θύμα σπάει τη σιωπή του - «Περίμενα μια συγγνώμη» - Media

 

Τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να αποκαλύψουν οι αρχές σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και να αποκαλύψουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη μάσκα και έκανε τη δολοφονική επίθεση. 

Χθες, Τρίτη, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πως είχαν στα χέρια τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται η δράστις να κατεβαίνει από ταξί πριν μπει στο κτίριο και επιτεθεί με τον χειρότερο τρόπο στην 34χρονη.

Η 34χρονη υποστήριξε πως «μου είχαν στήσει ενέδρα, δεν κατάλαβα τίποτα». Παράλληλα, επανέφερε στη μνήμη της την στιγμή της επίθεσης και σημείωσε πως, «μάλλον φορούσε μαύρο σκουφί και μαύρη προστατευτική μάσκα, ήταν ψηλή, στο ύψος μου και αδύνατη. Κράταγε κάτι στα χέρια που πρέπει να ήταν μπουκάλι. Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού, μια φορά σε όλο το πρόσωπο και εξαφανίστηκε». Τέλος, ανέφερε πως «ούτε με είχαν απειλήσει, ούτε είχα διαφορές με κανέναν».

«Ήταν η πρώτη της επίσημη κατάθεση, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Είπε τα ίδια πράγματα, από όσο γνωρίζω γιατί είναι μυστική η διαδικασία» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι η κοπέλα είπε στην ολιγόλεπτη κατάθεσή της ότι δεν πρόβλημα με κάποιον ή κάποια και περιέγραψε το συμβάν. Αναφορικά με το πρόσωπο της  ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε ότι η εντολέας του έχει πει ότι «της έμοιαζε με γυναίκα».

Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας οδηγούν και σε ένα ακόμη σενάριο, πως η εντολή για την επίθεση μπορεί να έγινε από τρίτο πρόσωπο, κάτι σαν συμβόλαιο θανάτου. 

Νέο χειρουργείο σήμερα για την 34χρονη

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο. «Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» είπε για την Ιωάννα. «Έχει περάσει μεγάλο διάστημα, αν ήταν κάτι απλό, θα είχαν ανοίξει στόματα», επανέλαβε καταλήγοντας ο κ. Λύτρας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει δεκτή η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να αποκτήσουν χρήσιμα στοιχεία από τις τηλεφωνικές επαφές της 34χρονης Ιωάννας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:11