search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:21
MENU CLOSE

Η πρώτη αντίδραση του συνηγόρου του Β. Δημάκη: «Όχι πρόωροι πανηγυρισμοί»

27.05.2020 13:09
«Κεραυνοί» Θ. Καμπαγιάννη: Έπρεπε να συσχετιστούν οι δικογραφίες πριν το 2013 - Αιχμές για την κυβέρνηση Σαμαρά (Video) - Media

 

Με επιφυλακτικότητα υποδέχθηκε ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, την απόφαση της επιτροπής Μεταγωγών η οποία έκανε δεκτό το αίτημα του πελάτη του να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού Ι.

Προσφεύγοντας στο Facebook, ο κ. Καμπαγιάννης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ανακοινώθηκε στην ΕΡΤ από τη ΓΓ Αντ. Πολιτικής ότι η ΚΕΜ αποφάσισε τη μεταγωγή του Βασίλη Δημάκη στο Κατάστημα Κράτησης 1, δηλαδή στις αντρικές φυλακές Κορυδαλλού. Όχι πρόωροι πανηγυρισμοί. Ας δούμε πρώτα τι αποφασίστηκε και τι θα υλοποιηθεί. Το μυαλό μας στην υγεία του Βασίλη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμπαγιάννης είχε αποκαλύψει οργισμένος ότι κατόρθωσε να μιλήσει και να εκθέσει τη θέση του πελάτη του στη δημόσια τηλεόραση μόνο αφού είχε απειλήσει με εξώδικο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:20