search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:31
MENU CLOSE

Τζ.Κ.Ρόουλινγκ: Κάνει την έκπληξη με ένα «παιδικό παραμύθι»

27.05.2020 13:25
Τζ.Κ.Ρόουλινγκ: Κάνει την έκπληξη με ένα «παιδικό παραμύθι» - Media

 

Η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ θα δημοσιεύσει ένα παραμύθι με τίτλο “The Ickabog”, το οποίο θα μπορούν να διαβάσουν δωρεάν στο διαδίκτυο τα παιδιά που βρίσκονται ακόμη σε καθεστώς lockdown και το πρώτο κεφάλαιο πρόκειται να δημοσιευθεί σήμερα.

“Πριν από πάνω από μια δεκαετία έγραψα ένα παραμύθι με τίτλο ‘The Ickabog’. Μέχρι πολύ πρόσφατα, οι μόνοι άνθρωποι που είχαν ακούσει την ιστορία του Ickabog ήταν τα δύο μικρότερα παιδιά μου”, είπε η συγγραφέας του Χάρι Πότερ.

Όπως εξήγησε η ίδια, το κυρίως χειρόγραφο βιβλίο είχε αποθηκευτεί στην σοφίτα του σπιτιού της όπου και παρέμενε μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως πρόσθεσε, τις τελευταίες εβδομάδες έκανε κάποιες παρεμβάσεις στο κείμενο.

“Αποφάσισα να δημοσιεύσω το ‘Ickabog’ για δωρεάν ανάγνωση στο ίντερνετ ώστε τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας –ή έστω και εκείνα που επέστρεψαν στο σχολείο αυτούς τους περίεργους και ταραχώδεις καιρούς– να μπορούν να το διαβάσουν ή να τους το διαβάσουν”, είπε η συγγραφέας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30