search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:07
MENU CLOSE

Λάρισα: Πεινασμένος σκύλος επιτέθηκε σε κοπέλα και τραυμάτισε πρόβατα

27.05.2020 13:58
Λάρισα: Πεινασμένος σκύλος επιτέθηκε σε κοπέλα και τραυμάτισε πρόβατα - Media

 

Σοκ υπέστη το πρωί της Τετάρτης νεαρή κοπέλα στον Αμπελώνα η οποία βρέθηκε σε έκταση του πατέρα της στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στον Αμπελώνα, όταν ξαφνικά της επιτέθηκε ένα αγριεμένο σκυλί που κυκλοφορεί νηστικό στην περιοχή τις τελευταίες 15 ημέρες, αφού το εγκατέλειψε εκεί ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με το paidis.com, με την παρέμβαση συγγενικού της προσώπου ο σκύλος απομακρύνθηκε πριν δαγκώσει την κοπέλα, ενώ όπως καταγγέλλει την Τρίτη το ίδιο ζώο που σίγουρα είναι πεινασμένο επιτέθηκε και σε πρόβατα που διατηρεί η οικογένεια τραυματίζοντας σοβαρά πολλά από αυτά.

Ο πατέρας της κοπέλας ενημέρωσε για τις ζημιές στα ζώα, ενώ η κοπέλα φανερά τρομοκρατημένη ζητά την παρέμβαση των τοπικών αρχών και των φιλοζωικών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:06