search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:01
MENU CLOSE

«Κωλοτούμπα» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Με πιστόλι έκανε τις ληστείες ο Δημάκης

27.05.2020 14:17
«Κωλοτούμπα» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Με πιστόλι έκανε τις ληστείες ο Δημάκης - Media

 

Την αποδοχή του αιτήματος του κρατουμένου Βασίλη Δημάκη για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ διόρθωσε το λάθος που είχε κάνει σε χθεσινή ανακοίνωσή του για τις ληστείες που είχε διαπράξει ο κρατούμενος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του στις 26 Μαΐου του 2020 ανέφερε ότι «Ο Bασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης που ξεπερνούν τα 40 χρόνια για ληστείες με τη χρήση Kalashnikov, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία». Σε νεότερη ανακοίνωση την Τετάρτη, διευκρίνισε ότι οι ληστείες αυτές διαπράχθηκαν με πιστόλι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Ανακοινώνεται ότι κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (Κ.Ε.Μ.), μεταξύ άλλων, εξέτασε και έκανε αποδεκτό το αίτημα του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη, οπότε προγραμματίζεται άμεσα η μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού I .

Όσον αφορά στις ένοπλες ληστείες, για τις οποίες έχει καταδικαστεί ο εν λόγω κρατούμενος, διευκρινίζεται ότι έχουν διαπραχθεί με πιστόλι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:01