30/10/2020 04:22:14

Περιορισμοί και μέτρα ασφαλείας στους οίκους ανοχής στην Ελβετία – Ποιες στάσεις του σεξ επιτρέπονται με τις ιερόδουλες

Περιορισμοί και μέτρα ασφαλείας στους οίκους ανοχής στην Ελβετία – Ποιες στάσεις του σεξ επιτρέπονται με τις ιερόδουλες - Media

 

Ο κορωνοϊός χτύπησε και τους οίκους ανοχής. Πλέον στην Ελβετία όποιος επισκέπτεται ένα τέτοιο «σπίτι» θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά πολλά ενώ στο σεξ επιτρέπονται μόνο δυο στάσεις. 
Οι στάσεις που επιτρέπονται στο σεξ είναι δύο: η «στάση του σκύλου» με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα πόδια της και τον άντρα να βρίσκεται από πίσω της και η «ανάποδη καουμπόισσα» με τον άνδρα να ξαπλώνει ανάσκελα και τη γυναίκα να κάθεται από πάνω του όμως εκείνος κοιτάζει την πλάτη αντί για το στήθος της.
Πάντως η ένωση των οίκων ανοχής της χώρας τονίζει ότι οι δυο αυτές στάσεις επιτρέπονται επειδή οι εραστές δεν έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και έτσι δεν αυξάνεται ο κίνδυνος να μεταδοθεί ο κορωνοϊός μέσω σταγονιδίων. 
Η ίδια ένωση αναφέρει πως η κάθε επίσκεψη δεν θα πρέπει να διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά. Μετά θα μεσολαβούν άλλα 15 λεπτά όπου θα πλένονται τα σεντόνια και θα απολυμαίνεται ο χώρος. Οι εργαζόμενες γυναίκες συνίσταται να φορούν γάντια. Η μάσκα είναι προαιρετική. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.