search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Η ιστορία των Gorillaz σε ένα εκτενές αλμανάκ!

28.05.2020 06:33
Η ιστορία των Gorillaz σε ένα εκτενές αλμανάκ! - Media

 

Επιτέλους, ένα κόμικ από τους Gorillaz: είκοσι και πλέον χρόνια από τότε που ο μουσικός Damon Albarn και ο καλλιτέχνης Jamie Hewlett συνέλαβαν την ιδέα να δημιουργήσουν το συγκρότημα, την εικαστική ιστορία της «cartoon μπάντας» θα εξερευνήσει ένα εκτενές αλμανάκ το οποίο θα κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο.

Το «The Gorillaz Almanac», που θα εκδώσει ο οίκος Z2 Comics, θα έχει πάνω από 120 έγχρωμες σελίδες με τη δουλειά που έχει κάνει ο Hewlett για το συγκρότημα. Επίσης, το πρώτο comic strip στο οποίο σταρ θα είναι οι 2D, Noodle, Maurdoc Niccals και Russel Hobbs, καθώς και «παζλ, παιχνίδια, και ένα σωρό σπέσιαλ εμφανίσεις από παλιούς και σημερινούς συνεργάτες των Gorillaz».

«Το αλμανάκ είναι μια ετήσια έκδοση η οποία, στην ουσία, είναι ένα θησαυροφυλάκιο χρήσιμων πληροφοριών όπως προγνώσεις καιρού, ασήμαντα πράγματα και παζλ και παιχνίδια» είπε, στο Rolling Stone, ο Sridhar Reddy από τον εκδοτικό οίκο. «Συνήθιζαν να πωλούν αλμανάκ σε εκθέσεις βιβλίων σε σχολεία, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ίντερνετ σκότωσε την ιδέα να συγκεντρώνεις πληροφορίες σε έναν τόμο που ένας εκδοτικός οίκος έχει εκδώσει. Αυτό ακριβώς είναι που μ’ αρέσει στο να κάνω ένα αλμανάκ για τους Gorillaz, το ότι συγκεντρώνει τόσα πολλά από τα αναμνηστικά του συγκροτήματος σε έναν τρισδιάστατο βιβλίο με το οποίο μπορείς να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις κάνοντας μια βουτιά μέσα του και, παράλληλα, να ακούς σπουδαία μουσική».

Η κυκλοφορία του «The Gorillaz Almanac» είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:48