search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Βουλευτής της ΝΔ «αδειάζει» Δένδια: Δεν είναι «φίλη χώρα» η Τουρκία (Video)

28.05.2020 06:33
Βουλευτής της ΝΔ «αδειάζει» Δένδια: Δεν είναι «φίλη χώρα» η Τουρκία (Video) - Media

 

Παρά το εσωκομματικό «μούδιασμα» που προκάλεσε η φράση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια για τα «λίγα δεκάδες μέτρα», οι περισσότεροι στο κυβερνών κόμμα τήρησαν κατά γράμμα την οδηγία του Μεγάρου Μαξίμου να μην δοθούν διαστάσεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Αν εξαιρέσει κανείς την «Ομάδα Αλήθειας», που κατάφερε μία εσωκομματική μαχαιριά στον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, κατά τα λοιπά όλοι οι «γαλάζιοι» στήριξαν τον υπουργό Εξωτερικών και έστρεψαν τα πυρά τους στην αντιπολίτευση.

Όλοι εκτός από έναν: τον Μίλτο Χρυσομάλλη. Ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, μιλώντας στο Kontra, επισήμανε πως «δεν θα αποκαλούσε “φίλη χώρα” την Τουρκία», αναφερόμενος στη σχετική δήλωση Δένδια πως δύο… φίλες χώρες δεν τσακώνονται για μερικές δεκάδες μέτρα. Και έτσι, μέσω αυτής της δήλωσης, ο Χρυσομάλλης μετέφερε τη δυσφορία πολλών μέσα στη ΝΔ, όπως τουλάχιστον επιμένουν οι πληροφορίες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:27