search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:37
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Όλο και πιο κοντά η αστυνομία – Πού στρέφονται οι έρευνες

28.05.2020 12:31
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι: Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η δράστης (Video) - Media

 

«Στενεύει» ο κύκλος των υπόπτων γυναικών μετά από καταθέσεις και στοιχεία που προκύπτουν από τις εντατικές έρευνες της ειδικής ομάδας των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για να λύσουν το γρίφο της υπόθεσης που κωδικοποιημένα αποκαλούν «Βιτριόλι» και να φθάσουν στα ίχνη της δράστιδος.

Την ίδια ώρα, η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει σήμερα οι αστυνομικοί με την 34χρονη Ιωάννα στη Μονάδα Εγκαυμάτων ματαιώθηκε γιατί η γυναίκα είναι ιδιαίτερα καταπονημένη και αυτό που περιμένουν είναι να καθορίσουν πλέον οι γιατροί το πότε θα είναι σε θέση να τους μιλήσει.

Το Σάββατο είναι κομβική ημερομηνία καθώς τότε οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους δύο πράγματα.

Από τη μία, τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών όπου θα δουν πλέον ξεκάθαρα ποιο από τα πέντε πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και δεύτερον το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «καθαρίσουν» τη φιγούρα της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις υπόπτους «κουμπώνει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15