search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Βόλος: Νεκρός 28χρονος στο σπίτι του – Τον βρήκε κατάκοιτο η μητέρα του

28.05.2020 14:14
Μετρό Θεσσαλονίκης: Νεκρός εργάτης στον σταθμό Αγία Σοφία - Media

 

Σοκ στην πόλη του Αλμυρού από τον θάνατο ενός 28χρονου σήμερα το πρωί, πιθανόν από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, πρόκειται για τον Γ. Σ., τον οποίο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του η μητέρα του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης, αλλά ήταν ακόμη εν ζωή και στη συνέχεια, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη «μάχη» με τον θάνατο.

Η γυναίκα, όταν είδε το παιδί της λιπόθυμο, έντρομη τηλεφώνησε το Κέντρο Υγείας, γιατρός του οποίου διαπίστωσε ότι ο νεαρός δεν είχε αισθήσεις και είχε βραδυκαρδία.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έστειλε κινητή μονάδα με γιατρό, στον Αλμυρό, αλλά παρά τις προσπάθειες που προηγήθηκαν και ακολούθησαν, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.
Τελικά, ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 28χρονου ενημερώθηκε η Αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Ο νεαρός Γ.Σ. ζούσε με τους γονείς του στον Αλμυρό και είχε φορτηγό αυτοκίνητο δημόσιας χρήσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:09