search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Δασκάλα του ταντρικού σεξ αποκαλύπτει: Μόνο… αναπνοές για τον οργασμό

28.05.2020 17:51
Δασκάλα του ταντρικού σεξ αποκαλύπτει: Μόνο... αναπνοές για τον οργασμό - Media

 

Δασκάλα του ταντρικού σεξ δηλώνει ότι μπορεί να φτάσει σε οργασμό κάνοντας απλώς ειδικές αναπνοές.

Η Christina Low, δασκάλα του Τάντρα, στη Σιγκαπούρη πιστεύει ότι το σεξ, η σωματική και η ψυχική υγεία είναι στην ουσία αλληλένδετα. powered by Rubicon Project Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, μπορεί να φτάσει σε οργασμό κάνοντας απλώς ειδικές αναπνοές, «και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε».

Η Low βοηθά τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους και να «κάνουν έρωτα με τη ζωή». Όπως εξηγεί στο BBC, το Τάντρα, στo οποίο μυήθηκε όταν ήταν 30 χρονών, δεν είναι απλά σεξ, έχει να κάνει με το σεξ φυσικά, αλλά μόνο ένα κομμάτι του Τάντρα.

«Στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με την ενέργεια και τις αναπνοές, και με το να δούμε τον εαυτό μας. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τεχνικές του Τάντρα στο σεξ, ανακαλύπτει περισσότερο το σώμα του και τις αισθήσεις του». Η δασκάλα του Ταντρικού σεξ ανέφερε ότι όταν έγινε γνωστό πως θα κάνει μαθήματα, πολλά γράφτηκαν για εκείνη στον Τύπο, ωστόσο η οικογένειά της δεν αντιμετώπισε θετικά αυτή την επιλογή.

Η μητέρα της της είπε χαρακτηριστικά ότι την ντροπιάζει στους συγγενείς της. H Low όμως προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι αυτό που κάνει δεν είναι ντροπή, μάλιστα βοηθάει ζευγάρια και ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους. Αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν ξέρω ότι βοηθάω κάποιον να νιώσει καλά με τον εαυτό του, είπε.

Πηγή: www.lifo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39