search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:12
MENU CLOSE

«Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό» – Σήμερα στο MEGA

29.05.2020 05:55
«Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό» – Σήμερα στο MEGA - Media

 

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA οι τηλεθεατές μένουν «Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα απ´ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται με ανεβασμένη διάθεση να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του και υποδέχεται στο στούντιο καταξιωμένους συναδέλφους του.

Την Νατάσα Θεοδωρίδου, με την γνήσια λαϊκή φωνή της, η οποία επιστρέφει και αυτή την Παρασκευή στο MEGA, για να ερμηνεύσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αγαπημένα τραγούδια και το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Τον Μπάμπη Στόκα με τον οποίο θα ερμηνεύσουν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ που έγραψαν ιστορία.

Αλλά και την εκρηκτική τραγουδίστρια- perfrormer της ποπ σκηνής Ελένη Φουρέιρα. Ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα, άρτια δομημένο με πολλές εκπλήξεις και μοναδική ατμόσφαιρα.

Σε αυτή την μαγική βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11