search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Ταϊλανδός έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να… κάνει σεξ μαζί τους (Video/Photos)

29.05.2020 07:08
Ταϊλανδός έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να... κάνει σεξ μαζί τους (Video/Photos) - Media

 

Ομολογουμένως πολύ περίεργες ιδέές και… ορέξεις είχε ένας Ταϊλανδός, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο το πλήρωσε ακριβά καθώς βρέθηκε με χειροπέδες.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες, η τοπική αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός νεαρού πολίτη γιατί έκλεψε περισσότερες από 200 σαγιονάρες για να κάνει… σεξ μαζί τους.

Η αστυνομία ειδοποίηθηκε για τη δράση του 24χρονου Τεραπαράτ Κλάια από κατοίκους που είδαν να έχουν κάνει φτερά οι σαγιονάρες τους.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον 24χρονο μέσα από βίντεο κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε εν δράσει.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, o Κλάια παραδέχθηκε ότι συνολικά έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες τα τελευταία δύο χρόνια δηλώνοντας φετιχιστής με τα πόδια.

Στους εμβρόντητους αστυνομικούς είπε ότι αρχικά φορούσε τις σαγιονάρες και στη συνέχεια τις έτριβε πάνω του πριν να «κάνει σεξ» μαζί τους.

Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, ότι ο 24χρονος είχε απασχολήσει για τον ίδιο λόγο τις αρχές και το προηγούμενο διάστημα.

Εκτός από την κατηγορία της κλοπής ο 24χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί και για παραβίαση του νόμου περί περιορισμού των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29