search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:47
MENU CLOSE

Ουρές και ευτράπελα στα διόδια: Οδηγός ψέκασε με αντισηπτικό POS αλλά το… κατέστρεψε!

29.05.2020 10:11
Ουρές και ευτράπελα στα διόδια: Οδηγός ψέκασε με αντισηπτικό POS αλλά το... κατέστρεψε! - Media

 

Μεγάλες καθυστερήσεις και ουρές δημιουργήθηκαν στα διόδια τόσο της Αττικής όσο και της Θεσσαλονίκης (που σαφώς επηρεάζονται από τη χρήση κάρτας αντί μετρητών) το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, από τις εταιρείες, τις τελευταίες ημέρες έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα: για παράδειγμα υπήρξε περιστατικό όπου ο οδηγός έριξε υγρό αντισηπτικό επάνω σε POS για να το απολυμάνει, με αποτέλεσμα να το καταστρέψει!

Επίσης πολλοί ήταν εκείνοι που καθυστερούσαν τη συναλλαγή επειδή επιθυμούσαν να καθαρίσουν με αντισηπτικά μαντιλάκια το POS πριν πληκτρολογήσουν τον κωδικό τους ή τα ρέστα πριν τα βάλουν στο πορτοφόλι τους.

Υπάρχουν επίσης πολλοί που δεν είναι εξοικειωμένοι με την καθημερινή χρήση καρτών, με αποτέλεσμα να διαδραματίζονται στα διόδια… σκηνές απείρου κάλλους. Οπως ανέφερε στην «Κ» εταιρεία που διαχειρίζεται διόδια, προ ημερών υπήρξε ένταση ανάμεσα σε υπάλληλο διοδίων και οδηγό, γιατί ο οδηγός δεν δεχόταν ότι δεν ήταν εκείνη τη στιγμή εφικτή η «άθικτη» (όπως την αποκαλούσε, εννοώντας προφανώς την ανέπαφη) συναλλαγή, επειδή είχε υπερβεί το ημερήσιο όριο συναλλαγών του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:43