search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Οι πιο συναρπαστικές ταινίες για όλη την οικογένεια! (Photos)

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2127
28-5-2020
29.05.2020 13:10
oikogeneia.jpg

 

«Jumanji»

Τα εντυπωσιακά για την εποχή της εφέ αλλά και το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας την αναγάγουν σε μια από τις πιο αγαπημένες οικογενειακές κωμωδίες του κοινού. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μαγικές δυνάμεις σκορπά το χάος σε μια αμερικανική κωμόπολη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Robin Williams.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Πρόκειται για την επανέκδοση της κλασικής ιστορίας της Disney, με την Emma Watson του Harry Potter στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μια ταινία η οποία κατόρθωσε να αποσπάσει τις θετικότερες κριτικές και να θεωρείται, πια, μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες.

«Τα χρονικά του Σπάιντεργουικ» («The Spiderwick Chronicles»)

Η οικογένεια Γκρέις εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη με σκοπό να εγκατασταθεί μόνιμα σε ένα αρχοντικό στην εξοχή. Εκεί, ένα από τα παιδιά της οικογένειας βρίσκει ένα μυστηριώδες βιβλίο. Η απόφαση να το ανοίξει, αγνοώντας το σημείωμα που έχει απέξω, αποδεικνύεται μοιραία. Το λάθος γίνεται και η περιπέτεια ξεκινά…

«Lost and Found»

Οι γονείς τους στέλνουν τα δυο μικρά τους παιδιά σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί, προκειμένου να περάσουν το καλοκαίρι μαζί με τους θείους τους. Τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να κυνηγήσουν μέχρι τέλους έναν θησαυρό, έτσι ώστε να αποκαταστήσουν τη χαμένη περιουσία της οικογένειάς τους. Έτσι, ξεκινά μια περιπέτεια γεμάτη μυστήριο, ιδανική για βραδιές για όλη την οικογένεια.

«Ε.Τ. ο Εξωγήινος»

Πρόκειται για τον συμπαθητικό εξωγήινο που ήρθε στη γη με μοναδικό σκοπό του να ξαναβρεί την οικογένειά του. Μια ταινία που έσπασε ταμεία για το πρωτότυπο σενάριό της αλλά και την εξαιρετική σκηνοθεσία και που, αν μη τι άλλο, έσβησε κάθε φόβο που είχαμε ως παιδιά για τους… εξωγήινους!

«Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» («Fantastic Beasts and where to find them»)

Το σύμπαν του Harry Potter ξαναζωντανεύει μέσα από μια νέα ιστορία που αυτή τη φορά μεταφέρει τους θεατές στην Αμερική, χαρίζοντάς τους μια νέα περιπέτεια. Τα «Φανταστικά Ζώα» κρύβουν έναν ολόκληρο κόσμο, ο οποίος έχει δικά του χαρακτηριστικά, κώδικες, ανθρώπους κι άλλα πλάσματα που έρχονται να συμπληρώσουν τα όσα ήδη γνωρίζουμε από τις ιστορίες του Harry Potter.

«Το κορίτσι μου 1+2»

Δύο ταινίες που συνδυάζουν άψογα τρυφερότητα, ρομαντισμό, συγκίνηση, εξυμνώντας με εξαίσιο τρόπο τα χρόνια της αθωότητας και αναδεικνύοντας τη μοναδική σχέση πατέρα – κόρης.

«Hachi: Η ιστορία ενός σκύλου»

Μια ταινία που αποτελεί απόδειξη της ουσιαστικής σχέσης που δημιουργείται ανάμεσα σε έναν σκύλο και το αφεντικό του. Αγάπη, φιλία, ανιδιοτέλεια… Ύστερα από αυτήν την ταινία, τα παιδιά σας – κατά πάσα πιθανότητα – θα σας ζητήσουν ένα τετράποδο ως το νέο μέλος στην οικογένειά σας!

«Mary Poppins»

Η ιστορία της πιο αξιαγάπητης γκουβερνάντας έρχεται για να αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας! Αποτελεί, αναμφισβήτητα, μια από τις πιο αξιόλογες οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών.

«Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»

Θέλετε το παιδί σας να σταματήσει να τρώει γλυκά; Η συνταγή που αναζητάτε βρίσκεται στο εργοστάσιο σοκολάτας, πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο! Μια… σκοτεινή αλλά και ευφάνταστη οικογενειακή ταινία, διά χειρός Tim Burton!

«Up»

Ένας ηλικιωμένος άντρας, βαθιά πληγωμένος από τη ζωή, βρίσκει ξανά νόημα και ουσία στην καθημερινότητα όταν ένας 8χρονος πρόσκοπος τον επισκέπτεται, ξεσηκώνοντάς τον σε νέες περιπέτειες που ξαναζωντανεύουν τα πιο τρελά, παιδικά του όνειρα!

«Free Willy»

Μια ταινία που διεγείρει έντονα συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση. Θέμα της τα ζώα, όπως επίσης η αγάπη και ο σεβασμός που ο καθένας από εμάς οφείλει να έχει και να επιδεικνύει απέναντί τους.

«Η ζωή του Πι»

Ένα ταξίδι επιβίωσης ενός νέου με έναν εντυπωσιακό τίγρη, σε μια ταινία που απαντά σε πολλά παιδικά ερωτήματα για την ανώτερη δύναμη που αποκαλούμε Θεό. Μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που μπορεί να γίνει αφορμή για πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36