search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35
MENU CLOSE

Μοντέλο της Victoria’s Secret περιμένει το πρώτο της παιδί – Της είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα

29.05.2020 13:20
Μοντέλο της Victoria’s Secret περιμένει το πρώτο της παιδί – Της είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα - Media

 

Το πρώτο της παιδί θα αποκτήσει το μοντέλο της Victoria’s Secret, Ρόμι Στριτζντ, παρόλο που οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει.

Το 24χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret και ο σύντροφός της εδώ και πολλά χρόνια, Λόρενς βαν Λίβεν, ανακοίνωσαν την Πέμπτη μέσω των social media και με ένα συναισθηματικό βίντεο πως θα γίνουν γονείς. Στην φωτογραφία που ανάρτησε το μοντέλο στο Instagram, ποζάρει χαμογελαστή με το χέρι της στην κοιλιά της, ενώ ο σύντροφός της την αγκαλιάζει τρυφερά. «Θα αποκτήσουμε παιδί» ξεκίνησε το μήνυμά της η 24χρονη, προτού εξηγήσει ότι «είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών» πριν από δύο χρόνια, «αφού δεν είχε περίοδο επί 7 χρόνια».

Όπως έγραψε: «Ήμουν συντετριμμένη με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια με την Λόρενς γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. ΄Ήμουν τόσο τρομαγμένη που δεν θα γινόταν ποτέ αυτό γιατί μου είχαν πει ότι ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσω παιδί με φυσικό τρόπο».

Το σώμα της βρισκόταν σε διαρκή πίεση

Το μοντέλο της Victoria’s Secret έκανε κάποια έρευνα για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) και έμαθε πως η περίπτωσή της δεν ήταν «η κλασική», λόγω του ότι το σώμα της βρισκόταν σε κατάσταση μάχης ή plane mode.. που σήμαινε ότι το σώμα της ήταν υπό συνεχή πίεση.

«Ποτέ δεν ένιωσα ψυχικά αγχωμένη, οπότε ήταν δύσκολο να το καταλάβω, αλλά η καθημερινότητά μου αποτελούνταν από διαρκή ταξίδια όλη την ώρα (κανένας βιορυθμός), ολοήμερη εργασία, και περιορισμένα είδη τροφίμων» έγραψε. «Νομίζω ότι πίεσα το σώμα μου πάρα πολύ και ειλικρινά κάθε σώμα είναι τόσο διαφορετικό, αλλά νομίζω ότι το δικό μου βάρος δεν ήταν καλό ώστε να λειτουργεί σωστά το σώμα μου και δεν μπορούσε να χειριστεί τα διαρκή ταξίδια που έκανα λόγω δουλειάς».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:35