search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Η Μέγκαν Φοξ παράτησε τον Μπράιαν Όστιν Γκριν ενώ ανάρρωνε από εγκεφαλικό (Photos)

29.05.2020 14:15
Η Μέγκαν Φοξ παράτησε τον Μπράιαν Όστιν Γκριν ενώ ανάρρωνε από εγκεφαλικό (Photos) - Media

 

H Μέγκαν Φοξ κατηγορείται ότι εγκατέλειψε τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, ενώ ανάρρωνε από «συμπτώματα τύπου εγκεφαλικού» το 2015, πέντε χρόνια πριν το ζευγάρι επιβεβαιώσει ότι ο γάμος του τελείωσε.

Ο 46χρονος Γκριν ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την 34χρονη Φοξ τον Μάιο, δέκα χρόνια μετά την ανταλλαγή όρκων.

Όμως, ο ηθοποιός – που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά, τρία από αυτά με την νέα σύζυγό του – είχε αρχικά παραδώσει έγγραφα διαζυγίου πέντε χρόνια πριν από τον χωρισμό τους, λίγο μετά την επιστροφή του στο Λος Άντζελες από μια φωτογράφηση στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , ο Γκριν ήταν σε μια μη διαγνωσμένη κατάσταση του εγκεφάλου τη στιγμή του αρχικού χωρισμού τους αφού αρρώστησε τον Δεκέμβριο του 2014, με τα συμπτώματά του να τον αφήνουν κατάκοιτο στο κρεβάτι και να μην μπορεί να κινηθεί.

Μια πηγή δήλωσε: «Δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι του».

Παρά την εύθραυστη κατάστασή του – που πρόσφατα περιγράφεται από τον ίδιο ως «η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου» – πηγές ισχυρίζονται ότι η Φοξ ήθελε να συνεχίσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Τα έγγραφα διαζυγίου κατατέθηκαν τελικά στις 21 Αυγούστου 2015, λίγες μόνο ημέρες μετά το ζευγάρι επιβεβαίωσαν δημόσια το χωρισμό τους.

Το ζευγάρι επανενώθηκε τελικά το 2016, μόνο για την Fox που παράτησε τον ηθοποιό και πάλι μετά από μια άλλη φωτογράφηση, αυτή τη φορά στο εξωτερικό.

Για τον δεύτερο χωρισμό, ο Γκριν ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του πρότεινε να χωρίσουν αφού έκατσε και συνειδητοποίησε μόνη της κάποια πράγματα ενώ εργαζόταν μακριά από το Λος Άντζελες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12