search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Τρόμος σε τρεις πράξεις

03.08.2012 12:37
Τρόμος σε τρεις πράξεις - Media

Ο ντετέκτιβ Μάικλ Όρμγουντ θεωρεί ότι θα αναλάβει ακόμα μία τυπική υπόθεση δολοφονίας όταν τον καλούν στο διαβόητο Γκρέιντι Χομς, στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί βρίσκεται αντιμέ­τωπος με έναν από τους πιο άγριους φόνους που έχει συναντήσει στην καριέρα του.

Κάριν Σλότερ

Μετάφραση: Χρήστος Καψάλης

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Σελ.: 540

Ο ντετέκτιβ Μάικλ Όρμγουντ θεωρεί ότι θα αναλάβει ακόμα μία τυπική υπόθεση δολοφονίας όταν τον καλούν στο διαβόητο Γκρέιντι Χομς, στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί βρίσκεται αντιμέ­τωπος με έναν από τους πιο άγριους φόνους που έχει συναντήσει στην καριέρα του. Η Αλίσα Μονρό κείτεται στο κλιμακοστάσιο του κτηρίου σε μια λίμνη αίματος, ενώ το σώμα της είναι φρικτά ακρω­τηριασμένο. Η δολοφο­νία είναι αρκετά συντα­ρακτική από μόνη της, αλλά όταν γίνεται ξεκά­θαρο πως πρόκειται για την πιο πρόσφατη από μια σειρά παρόμοιων δολοφονιών, η Ομο­σπονδιακή Αστυνομία της Τζόρτζια καλείται να αναλάβει δράση, και ο Όρμγουντ είναι υποχρεωμένος να συ­νεργαστεί με τον ειδικό πράκτορα της Ομάδας Σύλληψης Εγκληματι­ών Γουίλ Τρεντ – έναν άνθρωπο που αντιπα­θεί σχεδόν από ένστι­κτο. Στη συνέχεια, μόλις είκοσι τέσσερις ώρες μετά, ο Μάικλ θα δει όλη τη βία που αντιμε­τωπίζει καθημερινά να ξεσπάει στην αυλή του ίδιου του σπιτιού του.

Ξενοφών Μπρουντζάκης

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55