search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:09
MENU CLOSE

Διεθνής αναγνώριση για τον ANT1: Το βραβείο για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (Video)

29.05.2020 16:32
Διεθνής αναγνώριση για τον ANT1: Το βραβείο για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (Video) - Media

 

Την Τετάρτη 27 Μαΐου, ο ΑΝΤ1 απέσπασε στη Νέα Υόρκη 2 Ασημένια Βραβεία στον 41ο Διεθνή Διαγωνισμό Telly Awards, για το trailer της φετινής σεζόν, 2019-2020, της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη, στις κατηγορίες: TELEVISION: Best Art Direction και  TELEVISION: Best Motion Graphics & Design.

Τα Telly Awards ιδρύθηκαν το 1979 και καθιερώθηκαν ως κορυφαίος διεθνής διαγωνισμός, που επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας, στην τηλεόραση και σε όλες τις πλατφόρμες. Με περισσότερες από 13.000 συμμετοχές από διακεκριμένους οργανισμούς media όπως το BBC, CBS, CNN, HBO, FOX, ESPN, Al Jazeera και άλλους, η βράβευση αυτή αποτελεί για τον ΑΝΤ1 μία εξαιρετικά σημαντική επιτυχία και αναγνώριση σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Marketing Director ANT1 TV, Ιωάννης Δριμυλής, δήλωσε:

«Το συγκεκριμένο έργο έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από την In-house ομάδα δημιουργικού του Μarketing, ΑΝΤ1 Creative Services, στην κομβικής σημασίας εορταστική χρονιά των 30 Χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1. Το γεγονός αυτό, κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη βράβευση, η οποία αποτελεί την αναγνώριση της προσπάθειας όλων μας, της υψηλής τεχνογνωσίας και του ταλέντου που διακρίνει την ομάδα του δημιουργικού του ΑΝΤ1. Mε την ίδια αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνουμε, προχωράμε μπροστά δυνατά, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη μας ως επαγγελματίες, στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Μπορείτε να δείτε το βραβευμένο έργο εδώ:

Good Morning Greece from Antenna Creative Services on Vimeo.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:09