search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς – Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 (Video)

30.05.2020 08:27
Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς – Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 (Video) - Media

 

Για την έφεση που άσκησε η Εισαγγελέας Αρετή Σκαφίδα κατά της απαλλακτικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού του 25χρονου οδηγού ταξί και τα συναισθήματά του μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως “αυτό το ξέρω εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι κάτι που μου προκάλεσε κάποιο συναίσθημα το οποίο να με αιφνιδιάσει. Εσείς το μάθατε χθες επειδή χθες βγήκε στη δημοσιότητα. Από κει και πέρα, αν μπω στη διαδικασία να εμπλακώ συναισθηματικά με όλο αυτό, την έχω πατήσει”.

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο εισαγγελέας δεν ασκεί έφεση επειδή είναι κάποιο εκδικητικό ον το οποίο, ας πούμε, κάθεται σπίτι και λέει πως δεν γουστάρει πως αθωώθηκε αυτός. Ο εισαγγελέας ασκεί έφεση κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του αντίδικου. Να γίνει ξεκάθαρο αυτό. Δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία και ο εισαγγελέας ξανάνοιξε την υπόθεση” συμπλήρωσε, ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς. “Να πω, όμως, πως στο προηγούμενο δικαστήριο αθωώθηκα” πρόσθεσε. 

Καταλήγοντας είπε πως το Εφετείο θα γίνει σε χρονικό ορίζοντα 1- 1,5 χρόνου, η ζωή από δω και πέρα είναι το θέατρο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45