search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:05
MENU CLOSE

Δήμητρα Λιάνη για Θεία Κοινωνία: «Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή η πίστη μου»

30.05.2020 12:19
Δήμητρα Λιάνη για Θεία Κοινωνία: «Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή η πίστη μου» - Media

 

 

«Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου» δηλώνει, μεταξύ άλλων, στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η Δήμητρη Λιάνη για την απόφασή της να μεταλάβει στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια, την περασμένη Κυριακή.

«Κάθισα στην καραντίνα μου, πήρα όλες τις προφυλάξεις και νομίζω ότι ήταν η ώρα μου να κοινωνήσω. Μου έλειπε, δεν είχα πάει και το Πάσχα. Γιατί εγώ το κάνω δύο-τρεις φορές τον χρόνο, όποτε το αισθάνομαι. Δεν φοβήθηκα. Εμένα αυτό με βοήθησε. Το είχα ανάγκη. Τώρα, που είναι σε ύφεση μεγάλη ο ιός, θεωρώ ότι ήταν και μια ευκαιρία ανάτασης της ψυχής. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου», αναφέρει. 

«Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω. Δεν έπληξα, πέρασε ευχάριστα αυτό το διάστημα», σημειώνει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10