search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:35
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου

30.05.2020 13:16
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πάνω που σηκώσαμε κεφάλι ήρθε ο κορωνοϊός» - Media

 

Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος δήλωσε πως στην καραντίνα επερωτήθηκε πιο πολύ τη γυναίκα του.  

«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου. Υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που ξανα-ανακάλυψα. Δεν τα είπα ούτε στην ίδια […] Καταρχάς να σας πω ότι δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι τον σύντροφο, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα σε μια πορεία σχέσης. Μέσα σε 32 χρόνια μπορώ να το πω αυτό. Εξηνταρίζω σιγά-σιγά, είναι πολλά τα χρόνια».

Ερωτηθείς, δε, πώς θα τη φλέρταρε σήμερα, απάντησε: «Το συναίσθημα θα ήταν το ίδιο ισχυρό αλλά από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπήρχε προσοχή, Είμαστε και λογικοί άνθρωποι πέρα από παρορμητικοί… Ο έρωτας έρχεται σε παίρνει, σε πετάει, τρελαίνεσαι αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και μια λογική».

Όσον αφορά στα πολυσυζητημένα τηλεοπτικά για την πανδημία, όπως του Χρήστου Λούλη τ’ οποίο αποσύρθηκε, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι ορισμένες αντιδράσεις ήταν ακραίες:

«Αν μου είχε ζητηθεί θα συμμετείχα κι εγώ. Αν κρατούσε παραπάνω η καραντίνα και ο εγκλεισμός, όσο περνάει ο καιρός συνηθίζεις και μιλάς αρνητικά. Όλα υπάρχουν μέσα σε μια κοινωνία. Ακραία πράγματα έγιναν με τον Σπύρο (Παπαδόπουλο), ακραία και με τον Λούλη. Εγώ πάνω απ’ όλα συνιστώ ψυχραιμία».

Παράλληλα, για τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία στον κλάδο των ηθοποιών, δήλωσε:

«Έτσι κι αλλιώς η ανεργία είναι ανεργία. Ο κορωνοϊός δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα ανασφάλειας. Μπορεί σαν οικονομία να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά τα μέτρα έπρεπε να παρθούν. Όσον αφορά τους ηθοποιούς, είναι η φύση της δουλειάς μας τέτοια. Στο θέατρο θα προσαρμοστούμε».

Επιπλέον, εξήγησε πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα επί σκηνής, καθώς θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου:

«Όσον αφορά το φιλί, πάντα θα γίνονται τεστ πριν ξεκινήσουμε γυρίσματα ή πρόβες. Άρα ήδη έχουμε μια βάση να ξεκινήσουμε με ασφάλεια. Αν κολλήσεις, είναι ένα ρίσκο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα βουλιάξει η οικονομία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:32