search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Κ. Νοτοπούλου: Με ελαφρότητα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση το άνοιγμα στον τουρισμό

30.05.2020 17:02
Κ. Νοτοπούλου: Με ελαφρότητα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση το άνοιγμα στον τουρισμό - Media

Σε δήλωση προέβει η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου για το «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δεν σταματά να μας «εκπλήσσει».

Η κα Νοτοπούλου τόνισε ότι «μετά την διαρροή- από τον ίδιο τον Υπουργό Τουρισμού- των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διαβούλευσής τους, μετά την τραγική επιπολαιότητα  να διαχωριστούν τα νησιά σε Β και Γ κατηγορίας και να αναγκαστεί ο ίδιος ο Υφυπουργός Τουρισμού να «αδειάσει» τον Υπουργό του κ. Θεοχάρης, μετά την ανήκουστη δήλωση του γενικού γραμματέα του Υπ. Τουρισμού κ. Λούλη ότι δεν θα πάει φέτος διακοπές σε ξενοδοχείο να περιμένει στην ουρά στο μπουφέ και να κινδυνεύει, ο Επικεφαλής του θεματικού τομέα Τουρισμού της ΝΔ και πρόεδρος της ΠΟΞ  Γ.Τάσιος  παραδέχεται σήμερα πως μόλις δυο ημέρες πριν το άνοιγμα των ελληνικών ξενοδοχείων, τα πολυδιαφημισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα ακόμη αγνοούνται!

Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Υπουργός Τουρισμού, σε συνδυασμό με την προχειρότητα, ανεπάρκεια, ολιγωρία των κυβερνητικών μέτρων  στο κρίσιμο μέτωπο του τουρισμού, αποδεικνύουν πως η  κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του τουρισμού και το μέγεθος της κρίσης.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26