search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν και στον ηθοποιό Τζον Κιούζακ (Video)

31.05.2020 12:44
Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν και στον ηθοποιό Τζον Κιούζακ (Video) - Media

 

Επίθεση από αστυνομικούς δέχθηκε ο ηθοποιός Τζον Κιούζακ, ενώ τραβούσε βίντεο με το κινητό του από τις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος χρησιμοποιεί τα social media, για να καταδείξει την οργή των διαδηλωτών αλλά και την υπέρμετρη βία της αστυνομίας. 

 “Δεν άρεσε στους αστυνομικούς ότι βιντεοσκοπούσα ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο και ήρθαν κατά πάνω μου με τα κλομπς. Χτύπησαν τη μοτοσικλέτα μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter, αναφέροντας πως τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού. 

 

“Θα με εξέπληττε αν αυτό κρατήσει μία ή δύο μέρες. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της μισητής εποχής Τραμπ. Δόξα τω θεώ, υπάρχει η αίσθηση ότι πολλά κύματα οργής οδηγούνται σε μία κορύφωση”, έγραψε σε άλλη ανάρτησή του. 

 

Μάλιστα σε άλλη ανάρτση στο twitter ο Κιούζακ δεσμεύεται να “κλωτσήσει τον μισητό ναζιστικό κ@λο του Τραμπ, έξω από τον Λευκό Οίκο και από εκεί στη φυλακή”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39