search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του

31.05.2020 14:05
Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του - Media

 

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο νικητής του πρώτου Power of Love που είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη μιας μεγάλης μερίδας τηλεοπτικού κοινού «έφυγε» εντελώς ξαφνικά ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία μόλις 28 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του.

Η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στο διαδίκτυο και έγραψε: 

«Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου… Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. “Όλα μοιάζουν καλοκαίρι”…έλεγες χορεύοντας….. Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! “Πέτα ψηλά αετέ” ήταν πάντα η ευχή μου…. Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ…Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ….λατρεμένος!! Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».

Πηγή: fthis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:41