search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12
MENU CLOSE

Ζεστός ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

31.05.2020 14:15
Ζεστός ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Media

 

Παρόλο που τα εποχικά καταλύματα θα είναι ακόμη κλειστά, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος περιμένουν αρκετοί για να κάνουν την πρώτη απόδραση προς παραλίες, ηπειρωτικούς αλλά και ίσως κάποιους νησιωτικούς προορισμούς.

Και μπορεί ο καιρός τις τελευταίες ημέρες να μας τα έχει κάνει…μούσκεμα, από τα μέσα τις εβδομάδας η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει και αναμένεται η δεύτερη φετινή θερμή εισβολή, όχι στα επίπεδα της πρώτης, αλλά με τον υδράργυρο να φτάνει ή και να ξεπερνά στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ο καιρός θα είναι ιδανικός και στην Αθήνα θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς την Κυριακή.

Την Δευτέρα ο Ιούνης θα μας κάνει ποδαρικό με αρκετές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Αιγαίο και προς το απόγευμα και σε ηπειρωτικές περιοχές ανατολικά της οροσειράς της Πίνδου. Τρίτη και Τετάρτη θα είναι δύο αρκετά επικίνδυνες ημέρες με ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Πέμπτη η αστάθεια δείχνει να περιορίζεται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και με πιο τοπικού χαρακτήρα φαινόμενα. Την Παρασκευή το καλοκαίρι επιστρέφει κι έτσι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι ιδανικό για εξορμήσεις και μπάνια στη θάλασσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12