02/07/2020 12:29:20

«Δράκος του Κάβου»: «Αφήστε με να πεθάνω» λέει στους γιατρούς και αρνείται να χειρουργηθεί

«Δράκος του Κάβου»: «Αφήστε με να πεθάνω» λέει στους γιατρούς και αρνείται να χειρουργηθεί - Media

 

Αρνείται να χειρουργηθεί ο «δράκος του Κάβου». 

Προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς, ο 47χρονος έκανε το salto mortale και έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο.

Σήμερα νοσηλεύεται κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και αρνείται να τον χειρουργηθεί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, όμως ο 47χρονος βιαστής δεν δίνει την συγκατάθεση του.

Οι γιατροί μετά από αυτή την εξέλιξη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση, όμως ιατρικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα ισχυρίζονται ότι αν ο «δράκος του Κάβου» δεν χειρουργηθεί δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.