search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Κατερίνα Τσάβαλου στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1

01.06.2020 05:28
Η Κατερίνα Τσάβαλου για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Ενώ τον ξέρουν όλοι στον χώρο, κανείς δεν λέει τίποτα» (Video) - Media

 

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 1η  Ιουνίου 2020, στις 00:15

«Σωτήρης Καλυβάτσης – Κατερίνα Τσάβαλου»

Ένα πληθωρικό δίδυμο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σωτήρης Καλυβάτσης και η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, μιλούν για αλήθειες ζωής με χιούμορ και περιπαικτική διάθεση, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15, στην ΕΡΤ1.

Οι δύο φίλοι συζητούν για ποιους λόγους έγιναν ηθοποιοί, τι ανάγκες κάλυψαν μ’ αυτή την επιλογή αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του επαγγέλματός τους σήμερα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα μιλάει για τα πρώτα της βήματα στο χώρο, τη χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ και πώς διαχειρίστηκε την απαιτητική καθημερινότητα, καθώς και για την εμπειρία της μητρότητας. Επίσης, αναφέρει ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκαναν να συμβουλευτεί ψυχολόγο και τι ονειρεύεται για το μέλλον της.

Από την άλλη, ο Σωτήρης θυμάται τα παιδικά του χρόνια και εξηγεί πως δεν ήταν εύκολο παιδί, μιλάει για την επιθυμία του να δοκιμαστεί σ’ έναν δραματικό ρόλο, αποκαλύπτει το είδος της εκπομπής που θα τον έκανε να επιστρέψει στην παρουσίαση. Ακόμη, αναφέρει ποια είναι εκείνα τα πράγματα που θαυμάζει στη σύντροφό του, Υρώ Λούπη.

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης μάς ξεναγούν στη ζωή τους και την Τέχνη τους μέσα από τη συναδελφική και φιλική τους σχέση, στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:47