search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41
MENU CLOSE

Υπ. Άμυνας: Ούτε κουβέντα δεν ανταλλάζουν Αλ. Στεφανής με τον γενικό γραμματέα Αντ. Οικονόμου

01.06.2020 06:11
Στεφανής: Δεν συμφέρει την Τουρκία το θερμό επεισόδιο - Media

 

Οποιος έχει μπει στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας έχει να το λέει: σε περίοπτη θέση δεσπόζει ένα μεγάλο πορτρέτο του Παύλου Μελά, του οποίου ο υφυπουργός και στρατηγός εν αποστρατεία είναι μέγιστος θαυμαστής. Του αρέσει μάλιστα να φωτογραφίζεται δίπλα στον ήρωά του.

Πληροφορίες θέλουν την ανακαίνιση που έγινε στην ιστορική οικία του Μακεδονομάχου στην Κηφισιά την είχε αναλάβει ως προσωπικό στοίχημα ο υφυπουργός.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το πορτρέτο του Αλιβιάδη Στεφανή στο γραφείο του (Στη φωτογραφία βρίσκεται με τον πρέσβη της Ελβετίας στην Αθήνα 30/01/2020)  

Από την άλλη πάντως, οι έριδες στα ενδότερα της Εθνικής Αμυνας δεν σταματούν. Οπως γράφει η Καθημερινή στην τελευταία ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών ο υφυπουργός δεν αντάλλαξε όχι κουβέντα, αλλά ούτε βλέμμα με τον γ.γ. του υπουργείου Αντώνη Οικονόμου, αν και αμφότεροι είναι τακτικοί συνομιλητές πρώην πρωθυπουργού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41