search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση από το «Βήμα» στη Νίκη Κεραμέως: Η εριστική κυρία υπουργός (Photo)

01.06.2020 06:29
Κεραμέως: Με μάσκα μαθητές και εκπαιδευτικοί στα θρανία - Υπό συζήτηση η μάσκα στα Δημοτικά - Media

 

«Ποιος να το ‘λεγε ότι η ευγενική και καλοσυνάτη τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ θα μετατρεπόταν σε ένα από τα πιο εριστικά κυβερνητικά στελέχη. Η Νίκη Κεραμέως έχει ταλέντο να ανοίγει μέτωπα με την εκπαιδευτική κοινότητα, με τους γονείς και με την αντιπολίτευση», αυτά έγραφε ο Βηματοδότης της Κυριακής για την Υπουργό Παιδείας, ενώ η εφημερίδα φιλοξένησε και πολύ σκληρό ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στο Υπ. Παιδείας με τίτλο: Η υπουργός που αγάπησε την Παιδεία εξ αποστάσεως.

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ έγραφε: Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν τη Νίκη Κεραμέως οι άνθρωποι της εκπαίδευσης. Τα παράπονα ότι τίποτα δεν λειτούργησε συντονισμένα, οι κατηγορίες για επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού, η κριτική στο «νομοσχέδιο της καραντίνας» και η… «διαγωγή κοσμία»

«Παρότι ήταν από τα νέα πρόσωπα στα οποία βασίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις δημοσκοπήσεις πατώνει και οι υπόλοιποι υπουργοί τη θεωρούν δύσκολη. Είχε, λένε, δώσει μάχη για να μην κλείσουν τα σχολεία λόγω κορωνοϊού παρά τις εισηγήσεις των ειδικών, και τώρα αγνοεί τις ανησυχίες για διαρροή προσωπικών στοιχείων των μαθητών», προσθέτει η εφημερίδα Το Βήμα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42