23/11/2020 18:17:49

Χάρης Ρώμας: «Είμαι δέκα χρόνια με τον άνθρωπό μου - Θα ξαναπαντρευόμουν» (Video)

Χάρης Ρώμας: «Είμαι δέκα χρόνια με τον άνθρωπό μου - Θα ξαναπαντρευόμουν» (Video) - Media

 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “The Dot”. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τονίζοντας ότι ο άνθρωπος που έχει δίπλα του τα τελευταία δέκα χρόνια του έχει χαρίσει την ευτυχία, ενώ δηλώνει θετικός και σε έναν δεύτερο γάμο, καθώς ο πρώτος “δεν φτούρισε”..

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου. Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό.

Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Θα έκανα δεύτερο γάμο για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.