search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:22
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Λευκωσία: Τι συνδέει τα δύο πτώματα που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής

01.06.2020 08:40
Έγκλημα στη  Λευκωσία:  Τι συνδέει τα δύο πτώματα που βρέθηκαν το  απόγευμα της  Κυριακής - Media

Υπό φρούρηση παραμένει η σκηνή του ειδεχθούς εγκλήματος που διαπράχθηκε σε διαμέρισμα της οδού Περικλέους στην παλιά Λευκωσία το απόγευμα της Κυριακής.

Η Αστυνομία της Κύπρου συνεχίζει εντατικά τις έρευνες ώστε να απαντηθούν αναγκαία ερωτήματα για τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ανέφερε ότι οι δύο νεκροί φέρουν τραύματα με αιχμηρό όργανο σε διάφορα μέρη του σώματος.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, πληροφορία για φωνές σε διαμέρισμα, οδήγησε την Αστυνομία στον εντοπισμό δύο πτωμάτων, μιας 46χρονης γυναίκας και ενός 64χρονου άνδρα, αμφότεροι αλλοδαποί.

Από το διαμέρισμα, ένοικος του οποίου ήταν η 46χρονη, παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια ενώ αναμένονται πολλές εξετάσεις για να διαφανεί πώς έγινε το έγκλημα, όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

«Δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Στυλιανού, αν και έχει διευκρινιστεί η εθνικότητα των νεκρών, δεν είναι η ίδια μεταξύ τους.

Ο 64χρονος διέμενε επίσης στη Λευκωσία και γίνονται οι εξετάσεις για να διαφανεί ποια η σχέση των δύο προσώπων.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής έφτασε πληροφορία στην αστυνομία για φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα. Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της δύναμης

Μέσα στο σπίτι εντόπισαν νεκρή μία γυναίκα σε ένα από τα δωμάτια, ενώ στο δεύτερο δωμάτιο βρέθηκε νεκρός ο άντρας.

Και τα δύο πρόσωπα έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο .

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11