search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:59
MENU CLOSE

Ζέτα Δούκα: Το απρόοπτο με την υγεία της – «Ευρήματα που είχα διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες» (Video)

01.06.2020 09:28
Μάρω Δούκα κατά εκκένωσης Rosa Nera: Όχι στην ξενοδοχοποίηση των μνημείων στο λόφο Καστέλι - Media

 

Μια δύσκολη περίοδο πέρασε η Ζέτα Δούκα, καθώς τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της αντιμετώπισαν πρόβλημα με την υγεία τους τους τελευταίους μήνες.

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι”, είπε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας αρχικά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε μητέρα της.

“Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή”.

Έπειτα, η ηθοποιός μίλησε και για ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε και στην ίδια και το οποίο έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα.

“Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί.

Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως” ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03