search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Διαφορετικές προτάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

06.08.2012 06:12
oldphotos13438987797.jpg

Από τους διαφωνούντες με το προτεινόμενο σχέδιο ενιαιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Θεωνάς (ΚΕΔΑ) καταθέτει στη συζήτηση ένα δικό του μοντέλο οργανωτικής ανασυγκρότησης ελπίζοντας να βρει υποστηρικτές.

Από τους διαφωνούντες με το προτεινόμενο σχέδιο ενιαιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Θεωνάς (ΚΕΔΑ) καταθέτει στη συζήτηση ένα δικό του μοντέλο οργανωτικής ανασυγκρότησης ελπίζοντας να βρει υποστηρικτές. Αυτό προβλέπει ενιαίες οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα της διοικητικής δομής της χώρας (τοπικές, νομαρχιακές, περιφερειακές) και κλαδικές.

Παράλληλα, δεδομένου ότι εναντιώνεται στην αυτοδιάλυση των συνιστωσών, προτείνει τη διατήρηση της αυτονομίας των συνιστωσών, οι οποίες όμως θα εκφράζονται στα κεντρικά όργανα. Όπως και ο Μανώλης Γλέζος, θεωρεί ότι το σχήμα πρέπει να προχωρήσει με τα χαρακτηριστικά που το έφεραν μέχρι εδώ, δηλαδή του σχήματος συνεργασίας και πολιτικής ενότητας, τα οποία κατά την άποψή του διασφαλίζουν τον πλουραλισμό. Σε διαφορετική περίπτωση, εκτιμά, υπάρχει ο κίνδυνος της υποβάθμισης των διαφορετικών φωνών σε «φράξιες».  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15