search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:57
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνη η ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην οικονομία

02.06.2020 10:30
ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνη η ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην οικονομία - Media

 

Για «ανεπάρκεια» στον τομέα της οικονομίας που είναι «επικίνδυνη» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή του ανακοίνωση, σχολιάζοντας παράλληλα τις αιχμές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με επιχειρηματίες εστίασης και οινοπαραγωγούς.

«Η ΝΔ διολισθαίνει κάθε μέρα προσπαθώντας να βάλει την δημοκρατία σε καραντίνα. Ενοχλήθηκε επειδή ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε χθες με ανθρώπους της εστίασης και σήμερα συναντιέται με τους οινοπαραγωγούς», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπογραμμίζεται πως «σε μια δημοκρατία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ζητάει άδεια από την κυβέρνηση για να πραγματοποιήσει συναντήσεις».

«Ειδικά την στιγμή που η κυβέρνηση αδιαφορεί για την πραγματική οικονομία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει καθήκον να πραγματοποιεί δεκάδες συναντήσεις», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως «η ΝΔ χρεοκόπησε την χώρα, την οδήγησε στα μνημόνια, ενώ στην συνέχεια την παγίδευσε, αφήνοντας την χωρίς ταμειακά διαθέσιμα και με αρρύθμιστο χρέος». «Καλά θα έκανε λοιπόν να ήταν λίγο πιο φειδωλή στον λόγο της», τονίζει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15