search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:16
MENU CLOSE

Τουριστικό πρακτορείο διαφημίζει την… οθωμανική Κρήτη (Photo)

02.06.2020 11:06
Τουριστικό πρακτορείο διαφημίζει την… οθωμανική Κρήτη (Photo) - Media

 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει διαφήμιση τουριστικού γραφείου από την Αυστραλία, στην οποία προωθούνται πακέτα διακοπών στην…«οθωμανική» ,όπως την ανέφερε, Κρήτη.

Συγκεκριμένα το πρακτορείο στις ειδικές φόρμες στη διαδικτυακή του σελίδα Rome2rio, καλούσε τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις σελίδες της Ottoman Crete, προτείνοντας παράλληλα τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να την επισκεφτούν με πλοίο ή αεροπλάνο, τα ξενοδοχεία στα οποία μπορούν να μείνουν, κ.ά.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr η αποκάλυψη προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τον πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκη να δηλώνει στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας SBS πως έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία ενάντια στην διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα, ενώ για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί ο ομοσπονδιακός υπουργός Μετανάστευσης, Υπηκοότητας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων, David Coleman καθώς και ο πολιτειακός υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Βικτώριας, Ros Spence.

Η διαφήμιση με την… οθωμανική Κρήτη

διαφημισιη χαρτης οθωμανικη κρητη

Το Ελληνικό Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS, επικοινώνησε μέσω email με την εταιρεία για να σχολιάσει τα όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της τα οποία όπως ανέφεραν στην απάντηση τους οφείλονται σε…σφάλμα :

«Αντιμετωπίσαμε ένα σφάλμα κατά την αυτόματη ενημέρωση των συστημάτων μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναφορά λανθασμένων επισημάνσεων σε πολλά μέρη για μικρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε συγνώμη αν οποιοδήποτε άτομο προσβλήθηκε από αυτό το σφάλμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10